Hovedretter

Til alle hovedretter serveres min. 2 slags grønsager, 1 slags kartoffel og 225 g kød pr. kuvert.

  • Helstegt oksefilet m/bearnaisesauce, grøntsager og stegte kartofler kr. 160,-
  • Kalvesteg m/waldorfsalat, surt og sødt, grøntsager, brune- og hvide kartofler og brun sovs kr. 144,-
  • Gammeldags oksesteg m/grøntsager, agurkesalat, tyttebær, hvide kartofler og brun sovs kr. 140,-
  • Sprængt svinefilet m/estragonsauce og smørstegte kartofler kr. 142,-
  • Oksefilet m/variation af selleri, pom rissolet og rødvinssky kr. 160,-

Gourmethovedretter

  • Kalvefilet m/ovnbagt kartoffelmos m/trøffel, sellericocotte m/bacon og hertil kantarelsky kr. 180,-
  • Langttidsstegt kalveculotte m/mild pebersauce, svampetimbaler og ovnbagte kartofler kr. 150,-
  • Hjortekølle m/friterede rodfrugter, tørrede enebær og tyttebær, løgmarmelade og enebærsauce kr. 178,-
  • Oksefilet m/morkelsauce, kartoffeltimbaler og langtidsbagte tomater kr. 188,-
  • Spinatfarseret lammeryg m/persillesky og kartoffelrulle m/bacon og friterede aubergineskiver m/citron kr. 172,-