Supper

Til alle supper serveres brød

  • Okseconsommé m/selleribrunoirs og vagtelæg kr. 62,-
  • Karrysuppe m/hønsekød, porrer og rejer kr. 62,-
  • Aspargessuppe m/asparges og kødboller kr. 55,-
  • Klar suppe m/boller og urter kr. 54,-
  • Jordskokke cremesuppe m/ristet rødtungefilet og jordskokkechips kr. 72,-
  • Hummercreme m/dampet hvidfisk kr. 75,-
  • Fransk løgsuppe m/gratineret ostebrød kr. 65,-

Forretter

Til alle forretter serveres brød

  • Rejer m/æggecreme og bacon på bund af salat kr. 76,-
  • Spegeskinke m/fynsk rygeostecreme, letsyltede agurker og sprødt rugbrød kr. 62,-
  • Koldrøget laks m/peberrodscreme og letsyltet agurk kr. 68,-
  • Tarteletter - 3 stk. m/fyld efter ønske kr. 58,-
  • Røget laks serveret med flødestuvet spinat kr. 72,-
  • Tapastallerken m/forskellige spanske og italienske pølser + behørigt tilbehør kr. 78,-

Gourmetforretter

  • Ristet rødtungefilet m/friterede rodfrugter og sauce hollandaise kr. 82,-
  • Rosset af rødtunge m/hummersoufflé og hummersauce kr. 78,-
  • Pestomarineret laks m/revet parmesanost, salat og trøffelolie kr. 72,-
  • Svampefarseret laksetimbale m/asparges og hummersauce kr. 76,-
  • Kold dampet torskefilet m/peberrodscreme, syltede svampe, bagt parmesanost og små salater kr. 82,-