Lad eventyret begynde her

Bryllup er den festligste fest af dem alle. Her er forventningerne højest hos både brudepar, familie og gæster. Uanset om I ønsker den mest overdådige fest eller det stille romantiske bryllup er vi klar til at opfylde jeres ønsker. I kan selv være med til at forme festen eller I kan lade de mange traditioner omkring brylluppet styre festens forløb. Vi deler gerne ud af vores mange års erfaringer med at få festen til at blive en god oplevelse for jer, den spændte familie og alle gæsterne.

I kan få lige præcis den fest, I ønsker

Har I ønsker til borddækning, farvevalg, blomsterarrangementer, menuen selvfølgelig og festens mange andre elementer må I endelig spørge os om mulighederne. Alle vores priser er incl. flot borddækning, blomster og pyntning, og har I specielle ønsker, vil vi meget gerne drøfte dem med jer.

Nyd traditionerne og saml masser af gode minder

Der er mange gode traditioner omkring bryllupsfesten. De seneste år er mange af traditionerne også blevet fornyet med sjove indslag og nye ideer. Det er ofte en god ide at lade en toastmaster styre festens program sammen med os. På den måde kan I koncentrere jer om at nyde det hele og samle masser af smil og gode minder fra festen. På den måde sikrer vi også at alle gæsterne får dejlig varm mad mellem indslagene.

Erfarent personale med let til smil

Vores erfarne personale kender deres opgave og yder god service og smil til dine gæster. Vi er her for at skabe den bedste og mest minderige fest for jer.

Servering eller buffet?

I sammensætter selv menuen eller vælger buffet efter jeres egen smag. Se mere om menukortet her eller kontakt os for en snak om jeres ønsker.

Guide til fest

En toastmaster til at styre festens program er en rigtig gode ide. Talerne skal placeres rigtigt og gæsterne skal have maden serveret, mens den er dejlig varm. Få masser af tips til den gode fest. Kontakt os eller find nogle af vores gode råd her.