Fødselsdag – lad os stå for det hele

Du kan fejre din fødselsdag og lade os stå for det hele. Vi har mange års erfaring med at sammensætte en fest, som gør både dig og dine gæster glade. Med tiden er vores navn blevet synonym med god mad, venlig service og hyggelige omgivelser.

Glade gæster og tilfredse værter

Vores menukort er kun et forslag som vi har sammensat ud fra vores mangeårige erfaring med hvad der gørdine gæster glade. Har du ønsker til menuen, vil du gerne kombinere eller smage noget helt andet, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan lide at eksperimentere med maden og vil gøre hvad vi kan for at sikre glade gæster og tilfredse værter.

Hyggelige omgivelser

Kom og besøg os. Restaurant Kongelunden ligger i udkanten af Børkop ved det gamle gadekær, som nu er byens legepark. Restauranten er indrettet med festlokaler, terrasser og moderne køkken – og du er meget velkommen til at aflægge os et besøg. Vi elsker gæster og fester. Du kan se billeder fra restauranten her eller du kan kontakte os for en rundvisning her.

En fest som du ønsker

Her skal du have den bedste fest, du kan ønske dig. Skal I være mange og skal det være stort og festligt? Eller ønsker du dig en stille og hyggelig fest med familie og venner? Vi har mange års erfaring med fester og gæster. Uanset dine ønsker er du meget velkommen til at kontakte os.

Er du til søde desserter?

Tag et kig på menukortet – der venter dig både spændende kager, is og dejlig suppe til dessert. Har du specielle ønsker, så sig det gerne til os – vi elsker udfordringer i køkkenet.