Mad vi selv kan li’

Her skaber vi gode, friske, danske råvarer om til spændende gourmetmad. Vi kalder det “ærlig mad” fordi vi laver alt fra bunden. Vi kombinerer god dansk madtradition med de bedste ideer vi henter på rejser i udlandet. Mad skal smage af det den er og krydderier og madlavning skal forstærke råvarens og smagens karakter.

Vi fornyer dansk madlavning.

Det drejer det sig om hele tiden at udvikle nye måder at anvende de gammelkendte råvarer på. Vi laver god mad som vi selv kan lide og når vi fløjter i køkkenet beviser vi, at vi elsker at lave mad – og mon ikke også det forstærker madens karakter?

Fest som vi selv kan li’ det.

Gæsternes anerkendelse af maden og vores hyggelige lokaler betyder alt for os – vi vil gerne være her og tage i mod gæsterne når de kommer. Vi vil også gerne være de sidste der forlader stedet, efter vi har sagt farvel til vore gæsters gæster.

Servering eller buffet?

Du sammensætter selv menuen eller vælger buffet efter jeres egen smag. Se mere om menukortet her eller kontakt os for en snak om dine ønsker.

Kom og kig

Kom og se de flotte og hyggelige lokaler. Vi er flot placeret i udkanten af Skærbæk, lige ved legeparken og med udsigt fra terrasserne ud over landskabet. Se flere billeder her, eller bedre: Kom og besøg os – vi elsker gæster.