Mad ud af huset

Her får du lækre gastronomiske oplevelser i stemningsfyldte lokaler

Mad ud af huset

Det er dejligt at holde fest og måske har du tradition for at holde festen hjemme. Eller måske har du kig på andre lokaler. Så leverer vi gerne maden.

Alle vores lækre retter og menuer  leveres også ud af huset, hvis I ønsker at holde festen hjemme eller i andre lokaler. Min. antal kuverter ved bestilling er 20 kuverter.

Mad ud af huset betales ved levering – kontant eller mobilepay. 

Levering kr. 275,-. Ønsker du faktura eftersendt pålægges kr. 150,- i faktureringsgebyr.

Medmindre andet aftales leveres al service rengjort retur senest førstkommende onsdag efter levering. Eventuel afhentning af service koster kr. 375,-

Kom og kig

Restaurant Kongelunden ligger smukt i udkanten af byen, lige ved legeparken og fra terrasserne er der en dejlig udsigt ud over markerne og landskabet. Du kan se flere billeder her, eller du kan komme på uforpligtende besøg inden du beslutter dig og se omgivelserne og restauranten. Ring og aftal en tid.

All inclusive

Med “alt inklusiv” skal du ikke spekulere på prisen. Du får et arrangement med alt – og oven i købet en god rabat.

Restaurant Kongelunden

Nederbyvej 15, Skærup

7080 Børkop

Kontakt os i dag

Restaurant Kongelunden

I Restaurant Kongelunden får du en gastronomisk oplevelse i flotte, stemningsfyldte lokaler. Vi serverer gourmetmad i hyggelige rammer og sætter en ære i at give dig og dine gæster den bedste oplevelse – fra første kontakt til den sidste gæst er taget hjem.
Du er meget velkommen til at lægge vejen forbi os. Centralt placeret i Trekantområdet byder vi gerne på en kop uforpligtende kaffe og en rundvisning.

Links

GDPR – Persondataloven
Kontakt os

Klik her for at se vores elite smiley  

Priser og betingelser

Priser og betingelser afhænger af om du ønsker at afholde festen her på restauranten, eller du ønsker maden leveret hjemme.
Vi deltager i planlægningen fra den første ide til den sidste gæst er taget hjem. Du kan finde priser på menukortet og vilkår samt andre praktiske detaljer her på hjemmesiden.

Kontakt os

Restaurant Kongelunden
Nederbyvej 15 – Skærup – 7080 Børkop

Tlf. 75 861 861
info@restaurantkongelunden.dk