Hovedretter
Til alle hovedretter serveres min. 2 slags grønsager, 1 slags kartoffel og 225 g kød pr. kuvert.
- Helstegt oksefilet m/bearnaisesauce, grøntsager og stegte kartofler kr. 160,-
- Kalvesteg m/waldorfsalat, surt og sødt, grøntsager, brune- og hvide kartofler og brun sovs kr. 144,-
- Gammeldags oksesteg m/grøntsager, agurkesalat, tyttebær, hvide kartofler og brun sovs kr. 140,-
- Sprængt svinefilet m/estragonsauce og smørstegte kartofler kr. 142,-
- Oksefilet m/variation af selleri, pom rissolet og rødvinssky kr. 160,-
Gourmethovedretter
- Kalvefilet m/ovnbagt kartoffelmos m/trøffel, sellericocotte m/bacon og hertil kantarelsky kr. 180,-
- Langttidsstegt kalveculotte m/mild pebersauce, svampetimbaler og ovnbagte kartofler kr. 150,-
- Hjortekølle m/friterede rodfrugter, tørrede enebær og tyttebær, løgmarmelade og enebærsauce kr. 178,-
- Oksefilet m/morkelsauce, kartoffeltimbaler og langtidsbagte tomater kr. 188,-
- Spinatfarseret lammeryg m/persillesky og kartoffelrulle m/bacon og friterede aubergineskiver m/citron kr. 172,-