Supper
Til alle supper serveres brød
- Okseconsommé m/selleribrunoirs og vagtelæg kr. 62,-
- Karrysuppe m/hønsekød, porrer og rejer kr. 62,-
- Aspargessuppe m/asparges og kødboller kr. 55,-
- Klar suppe m/boller og urter kr. 54,-
- Jordskokke cremesuppe m/ristet rødtungefilet og jordskokkechips kr. 72,-
- Hummercreme m/dampet hvidfisk kr. 75,-
- Fransk løgsuppe m/gratineret ostebrød kr. 65,-
Forretter
Til alle forretter serveres brød
- Rejer m/æggecreme og bacon på bund af salat kr. 76,-
- Spegeskinke m/fynsk rygeostecreme, letsyltede agurker og sprødt rugbrød kr. 62,-
- Koldrøget laks m/peberrodscreme og letsyltet agurk kr. 68,-
- Tarteletter - 3 stk. m/fyld efter ønske kr. 58,-
- Røget laks serveret med flødestuvet spinat kr. 72,-
- Tapastallerken m/forskellige spanske og italienske pølser + behørigt tilbehør kr. 78,-
Gourmetforretter
- Ristet rødtungefilet m/friterede rodfrugter og sauce hollandaise kr. 82,-
- Rosset af rødtunge m/hummersoufflé og hummersauce kr. 78,-
- Pestomarineret laks m/revet parmesanost, salat og trøffelolie kr. 72,-
- Svampefarseret laksetimbale m/asparges og hummersauce kr. 76,-
- Kold dampet torskefilet m/peberrodscreme, syltede svampe, bagt parmesanost og små salater kr. 82,-