Vi passer selvfølgelig godt på jeres oplysninger, og her har vi synliggjort vores behandling af data givet til os.

 

Vi har til hver en tid kun helt almindelige kontakt oplysninger liggende. Når I kontakter os via  kontaktformular, mail eller telefon, gemmer vi de opgivne oplysninger på vores computer/ordrebog indtil korrespondancen/forespørgslen er afsluttet. Oplysningerne videregives selvfølgelig ikke til 3. part. Er det blot en forespørgsel, slettes jeres oplysninger hurtigst efter afsluttet kontakt. 

Laver vi en arrangementsaftale, har vi mailkorrespondancen på vores computer indtil arrangementet er afholdt og afregnet. Oplysninger videregives selvfølgelig ikke til 3. part. Undtagelse herfor er dog revisor ved besigtigelse. Vi beholder kun bilag og ordrebog med oplysninger relevante for arrangementet i henhold til regnskabsloven i 5 år. Herefter bortskaffes bilag på forsvarlig vis. Evt. andet mailkorrespondance irrelevant for ovenstående slettes hurtigst efter afholdt arrangement.

Vi indsamler aldrig personoplysninger andet end dem du selv har afgivet ved henvendelse. Oplysninger der er relevante for gennemførelse af arrangement og senere fakturering er navn, adresse, telefonnr. samt mailadresse.

 

Dataansvarlig hos Restaurant Kongelunden er Gitte Jørgensen.

Adgang til data på computer hos Restaurant Kongelunden er Gitte Jørgensen og Jørgen Jørgensen.

Hjemmeside: WordPress.

Mail: Outlook

Kontaktformular og webhotel: Indicom.dk

Regnskab: Economic.dk

Google Analytics: Vi bruger Google Analytics til at måle trafikken på hjemmesiden. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

Du har selvfølgelig altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, ligesom du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret hos os. Disse rettigheder har du efter EU Persondataforordningen (læs mere her) og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: Info@restaurantkongelunden.dk eller på tlf. 75 861 861. 

Vi opbevarer dine oplysninger sikkert og fortroligt, og vi har som sagt kun almindelige persondata registreret herunder navn, adresse, telefonnr. og mailadresse. De er gemt på en computer, der er både virusbeskyttet og kodebeskyttet, og computer og ordrebog opbevares under kontrollerede forhold. 

Senest opdateret: 06-06-2018

 

 

Skal der være fest?

kontakt os gerne for en snak om dine/jeres ønsker.

Eller endnu bedre

– kom og se de flotte og hyggelige lokaler. Ganske uforpligtigende viser vi jer gerne rundt i huset og giver en kop kaffe. Vi er flot placeret i udkanten af Skærup, lige ved legeparken og med udsigt fra terrasserne ud over landskabet. Se flere billeder her,