Restaurant Kongelunden

Lokalhistorien fortæller at Kong Hans – dengang Prins Hans – i midten af 1400-tallet kom på rejse gennem Skærup, hvor de gjorde holdt i den kongelige jagthytte. Her forelskede Prinsen sig i en køn pige, der stod og vaskede tøj ved gadekæret udenfor slægtens gård. Året efter fødte pigen en søn og Prinsen blev gjort opmærksom herpå. Hans Højhed vedkendte sig denne som sin, da barnet blev født med et modermærke på højre arm, ligesom Prinsen havde.

Kongen skænkede herefter familien en gård og de fik tildelt adskillige privilegier. Disse privilegier ville bestå så længe, der fødtes en søn i lige linje, der bar navnet Hans Hansen. I al fald bestod disse privilegier frem til 1750, indtil mandslinjen døde ud. Så noget har der nok været om snakken.

Flotte festlokaler og gourmetmad

Gennnem mange år var stedet forsamlingshus og siden vi overtog stedet er det løbende blevet moderniseret og udbygget, så Restauranten i dag fremstår med hyggelige festlokaler terrasser og moderne køkken. Se billeder fra restauranten her.

Kom og få en rundvisning

Går du i overvejelser omkring din næste fest eller sammenkomst eller er du interesseret i at se lokalerne er du meget velkommen til at kontakte os eller besøge os.
Ring til os eller se hvordan du finder os her.

Tag et kig på menuen

Menukortet rummer masser af muligheder for at tilfredsstille selv de mest kritiske smagsløg, og har du gode ideer og ønsker, som du gerne vil afprøve til din fest, så er du meget velkommen til at spørge os. Vi elsker udfordringer i køkkenet.