Kig indenfor

Her får du lækre gastronomiske oplevelser i stemningsfyldte lokaler

Kig indenfor

Tag et kig på billederne fra Restaurant Kongelunden eller bedre: Kom og besøg os og få en rundvisning.
Her finder du os
.

Klik på billederne for stor størrelse.

Vi kommer først og går sidst

Dine gæsters anerkendelse betyder alt for os. Derfor deler vi gerne ud af vores mange års erfaring, mens du planlægger festen. Vores erfarne personale hjælper også gerne med at få alle detaljer til at lykkes. Vi vil helst selv sige farvel til dig og de sidste gæster – så ved vi at alt gik som det skulle. Du kan få en række gode ideer til den gode fest her.

Gourmetmad til gode smagsløg

Menukortet rummer masser af muligheder for at tilfredsstille selv de mest kritiske smagsløg, og har du gode ideer og ønsker, som du gerne vil afprøve til din fest, så er du meget velkommen til at spørge. Se forslag til menuer her.

Tag en tur gennem restauranten med Google Street View

Klik her for at gå til Google Street View

Restaurant Kongelunden

Nederbyvej 15, Skærup

7080 Børkop

Kontakt os i dag

Restaurant Kongelunden

I Restaurant Kongelunden får du en gastronomisk oplevelse i flotte, stemningsfyldte lokaler. Vi serverer gourmetmad i hyggelige rammer og sætter en ære i at give dig og dine gæster den bedste oplevelse – fra første kontakt til den sidste gæst er taget hjem.
Du er meget velkommen til at lægge vejen forbi os. Centralt placeret i Trekantområdet byder vi gerne på en kop uforpligtende kaffe og en rundvisning.

Links

GDPR – Persondataloven
Kontakt os

Klik her for at se vores elite smiley  

Priser og betingelser

Priser og betingelser afhænger af om du ønsker at afholde festen her på restauranten, eller du ønsker maden leveret hjemme.
Vi deltager i planlægningen fra den første ide til den sidste gæst er taget hjem. Du kan finde priser på menukortet og vilkår samt andre praktiske detaljer her på hjemmesiden.

Kontakt os

Restaurant Kongelunden
Nederbyvej 15 – Skærup – 7080 Børkop

Tlf. 75 861 861
info@restaurantkongelunden.dk