Lækre gastronomiske oplevelser i stemningsfyldte lokaler

I Restaurant Kongelunden får du en gastronomisk oplevelse i stemningsfyldte lokaler. Vi serverer gourmetmad i hyggelige rammer  og sætter en ære i at give dig og dine gæster den bedste oplevelse – fra første kontakt til den sidste gæst er taget hjem…

I Restaurant Kongelunden dyrker vi nemlig de gastronomiske traditioner, vi har her i landet. Et køkken, der er rigt inspireret af vores gode danske råvarer og påvirket af den idérigdom og kreativitet, som de bedste udenlandske traditioner byder ind med.

Maden indtages i stemningsfyldte lokaler, der giver ideelle rammer for fester med op til 150 gæster. Vi har indrettet restauranten med festsal og terrasser, så dine gæster har masser af muligheder for at få en hyggelig oplevelse.

Kom og kig

Har du et arrangement i tankerne, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtigende snak eller besøg os og se lokalerne. Du kan se flere billeder her.

Lad os stå for det hele

Lad os stå for det hele. Så kan du bedre glæde dig til festen. Priserne for fest her i huset er inklusiv borddækning, blomsterdekorationer og servering. Læs mere om alt det praktiske her.