Om Restaurant Kongelunden

Her får du lækre gastronomiske oplevelser i stemningsfyldte lokaler

Lækre gastronomiske oplevelser i stemningsfyldte lokaler

I Restaurant Kongelunden får du en gastronomisk oplevelse i stemningsfyldte lokaler. Vi serverer gourmetmad i hyggelige rammer  og sætter en ære i at give dig og dine gæster den bedste oplevelse – fra første kontakt til den sidste gæst er taget hjem…

I Restaurant Kongelunden dyrker vi nemlig de gastronomiske traditioner, vi har her i landet. Et køkken, der er rigt inspireret af vores gode danske råvarer og påvirket af den idérigdom og kreativitet, som de bedste udenlandske traditioner byder ind med.

Maden indtages i stemningsfyldte lokaler, der giver ideelle rammer for fester med op til 150 gæster. Vi har indrettet restauranten med festsal og terrasser, så dine gæster har masser af muligheder for at få en hyggelig oplevelse.

Kom og kig

Har du et arrangement i tankerne, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtigende snak eller besøg os og se lokalerne. Du kan se flere billeder her.

Lad os stå for det hele

Lad os stå for det hele. Så kan du bedre glæde dig til festen. Priserne for fest her i huset er inklusiv borddækning, blomsterdekorationer og servering. Læs mere om alt det praktiske her.

Restaurant Kongelunden

Nederbyvej 15, Skærup

7080 Børkop

Kontakt os i dag

Restaurant Kongelunden

I Restaurant Kongelunden får du en gastronomisk oplevelse i flotte, stemningsfyldte lokaler. Vi serverer gourmetmad i hyggelige rammer og sætter en ære i at give dig og dine gæster den bedste oplevelse – fra første kontakt til den sidste gæst er taget hjem.
Du er meget velkommen til at lægge vejen forbi os. Centralt placeret i Trekantområdet byder vi gerne på en kop uforpligtende kaffe og en rundvisning.

Links

GDPR – Persondataloven
Kontakt os

Klik her for at se vores elite smiley  

Priser og betingelser

Priser og betingelser afhænger af om du ønsker at afholde festen her på restauranten, eller du ønsker maden leveret hjemme.
Vi deltager i planlægningen fra den første ide til den sidste gæst er taget hjem. Du kan finde priser på menukortet og vilkår samt andre praktiske detaljer her på hjemmesiden.

Kontakt os

Restaurant Kongelunden
Nederbyvej 15 – Skærup – 7080 Børkop

Tlf. 75 861 861
info@restaurantkongelunden.dk