Som gæst til fest

Her får du lækre gastronomiske oplevelser i stemningsfyldte lokaler

Er du gæst til fest?

Vi bliver ofte kontaktet med forskellige spørgsmål fra gæster, der er inviteret til fest i Restaurant Kongelunden. Nedenfor har vi forsøgt at besvare nogle af dem, men du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål.

Sange, underholdning og festlige indslag
Tiderne har ændret sig. Mange har skiftet den traditionelle sang ud med festlige indslag – og nogen arrangerer folk udefra til at komme og optræde under middagen. Hvis du går med de tanker, anbefaler vi at du kontakter os for at sikre, at den optrædende ikke kommer til at vente unødigt længe, f.eks. fordi det kolliderer med maden eller andet arrangement, der er bestilt til festen.

Sange med stjernekastere er ikke tilladt i Restaurant Kongelunden.

Bruges der konfetti inden- og/eller udenfor i restaurantkongelunden, opkræves værtsparret kr. 500,- i rengøringsgebyr.

Medbringer du lærred og maling til et indslag, skal der medbringes behørig afdækning.

Vi har overheadprojektor samt lærreder i huset.

Der er mulighed for at få afspillet en CD med et enkelt musiknummer. Dog oplever vi ind i mellem problemer med at afspille brændte cd’er.

Æresport ved indgangen
Æresport skal laves på tov og vi har kroge til ophængning. Plasticstrips medbringes til at fæstne med. 8 meter æresport dækker døren rundt uden ”hale” i siderne. Tidspunkt for opsætning aftales inden festen og nedtagning skal ske næste formiddag senest kl. 10.30 med mindre andet er aftalt. Fjernes æresporten ikke som aftalt opkræves værtsparret kr. 300,- for nedtagelse og bortskaffelse af denne.

Børn er meget velkomne i huset
Vi har en dvd afspiller med et lille udvalg af populære børnefilm til rådighed. Der er også lidt legetøj, men medbring gerne selv det som børnene måtte ønske at lege med.

Lige overfor huset findes et hyggeligt grønt område med en lille legeplads.

Vi har et begrænset antal babystole i huset, og på dametoilettet er der et puslebord.

For rygere
Rygning i Restaurant Kongelunden er desværre ikke tilladt. Fra den 15. August 2007 måtte der ikke længere ryges indendørs på danske arbejdspladser – hverken offentlige eller private. Vi følger selvfølgelige den beslutning og derfor er vi nød til at henvise rygere til den friske luft udenfor når der skal ryges. Skulle der ske at falde en dråbe vand står der paraplyer til fri afbenyttelse.

Kig forbi

Overvejer du at holde fest? Så er du altid velkommen til at kigge forbi, se vores flotte restaurant og få en snak om mad, fest, musik, pyntning eller mange af de andre opgaver i forbindelse med fester og gæster. Kontakt os på forhånd, så ved du at vi er i huset.

Se billeder fra Kongelunden

Restaurant Kongelunden ligger smukt og centralt placeret i udkanten af den lille by Skærup. Lige ved legeparken og med flot udsigt ud over landskabet fra de terrasser, der omgiver restauranten. Du kan danne dig et indtryk af de smukke omgivelser ved at se billederne herfra.

Restaurant Kongelunden

Nederbyvej 15, Skærup

7080 Børkop

Kontakt os i dag

Restaurant Kongelunden

I Restaurant Kongelunden får du en gastronomisk oplevelse i flotte, stemningsfyldte lokaler. Vi serverer gourmetmad i hyggelige rammer og sætter en ære i at give dig og dine gæster den bedste oplevelse – fra første kontakt til den sidste gæst er taget hjem.
Du er meget velkommen til at lægge vejen forbi os. Centralt placeret i Trekantområdet byder vi gerne på en kop uforpligtende kaffe og en rundvisning.

Links

GDPR – Persondataloven
Kontakt os

Klik her for at se vores elite smiley  

Priser og betingelser

Priser og betingelser afhænger af om du ønsker at afholde festen her på restauranten, eller du ønsker maden leveret hjemme.
Vi deltager i planlægningen fra den første ide til den sidste gæst er taget hjem. Du kan finde priser på menukortet og vilkår samt andre praktiske detaljer her på hjemmesiden.

Kontakt os

Restaurant Kongelunden
Nederbyvej 15 – Skærup – 7080 Børkop

Tlf. 75 861 861
info@restaurantkongelunden.dk