Menukortet

Her får du lækre gastronomiske oplevelser i stemningsfyldte lokaler

Menukortet er kun et forslag

Se dig omkring i vores forslag til menukort. Her har vi sammensat klassikere og fornyelser på en måde, så vi ved, at det vil falde i dine gæsters smag.

Har du specielle ønsker, eller vil du gerne kombinere menuforslagene, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi har stor erfaring med at sammensætte en menu, som alle dine gæster vil elske. Du kan se mere om vores holdning til god mad her.

Du finder hele vores menukort i menuen øverst her på hjemmesiden. Velbekomme.

Vi har altid 10% rabat for mad ud af huset fra menukortet – enkelte retter undtaget

Se vores forretter

Se vores hovedretter

Se vores desserter

Se vores buffetter

Se vores kaffe og kage

Se vores natmad

Se vores drikkevarer

Se vores vinkort

Gourmetmad i flotte lokaler

Her laver vi mad, vi selv kan lide, og menukortet indeholder retter og menuer for enhver smag. Hvis du aldrig har besøgt Restaurant Kongelunden skulle du tage og kigge forbi. Vi sørger for kaffe på kanden, hvis du giver os et kald på forhånd

Restaurant Kongelunden

Nederbyvej 15, Skærup

7080 Børkop

Kontakt os i dag

Restaurant Kongelunden

I Restaurant Kongelunden får du en gastronomisk oplevelse i flotte, stemningsfyldte lokaler. Vi serverer gourmetmad i hyggelige rammer og sætter en ære i at give dig og dine gæster den bedste oplevelse – fra første kontakt til den sidste gæst er taget hjem.
Du er meget velkommen til at lægge vejen forbi os. Centralt placeret i Trekantområdet byder vi gerne på en kop uforpligtende kaffe og en rundvisning.

Links

GDPR – Persondataloven
Kontakt os

Klik her for at se vores elite smiley  

Priser og betingelser

Priser og betingelser afhænger af om du ønsker at afholde festen her på restauranten, eller du ønsker maden leveret hjemme.
Vi deltager i planlægningen fra den første ide til den sidste gæst er taget hjem. Du kan finde priser på menukortet og vilkår samt andre praktiske detaljer her på hjemmesiden.

Kontakt os

Restaurant Kongelunden
Nederbyvej 15 – Skærup – 7080 Børkop

Tlf. 75 861 861
info@restaurantkongelunden.dk